Levertijd E-Learning
We doen onze best om de levertijd van de e-learning zo klein mogelijk te houden. Normaal gesproken duurt het hoogstens enkele minuten voordat je toegang hebt tot de e-learning. Op het door jou opgegeven e-mail adres ontvang je een e-mail met een link naar de leeromgeving, jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord.

Niets ontvangen? Check goed je spam of ongewenste mail. Ook daar niets gevonden? Mail dan naar info@mijnmammoet.nl of bel/app naar 06 10 30 88 76, we proberen het dan zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Levertijd Boek Mijn Mammoet
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten Boek Mijn Mammoet
De vermelde prijs van € 32,50 is exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 6,45. Dat geldt ook voor verzendingen buiten Nederland en verzendingen waarbij er meer dan één boek wordt besteld.

Levering verloopt binnen Nederland via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.