De academie Mijn Mammoet

Start met leren

In de academie van Mijn Mammoet vind je allerlei cursussen die je leren om jouw gewoontes te verbeteren. Aan de hand van theorie, vragen, oefeningen, quizzen en illustraties word jij steeds beter in het veranderen van jouw gedrag. Klaar om aan de slag te gaan?

Start proefperiode

Bibliotheek.

Wat kun je allemaal vinden in de academie?

Je kunt je aanmelden voor de academie van mijn mammoet door op de knop “Lid worden” te klikken, dan kom je op de aanmeldpagina terecht. Een andere optie is om te kiezen voor een proefperiode. Dat doe je door op “Start proefperiode” te klikken. Bij een proefperiode krijg je 7 dagen gratis toegang.

Dat is moeilijk te zeggen. Je kunt altijd doorleren over dit thema, eigenlijk je hele leven lang. Het hangt ook van de verandering af. Is het een hele moeilijke, zoals het stoppen met roken, dan kan het lang duren voordat je succes behaalt. Bij sommige veranderingen boek je juist al heel snel resultaat!

Aansluitend op het lesmateriaal vind je een plek waar je andere gebruikers kan ontmoeten. Hier worden vragen gesteld over de stof, die ik beantwoord, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld. Het idee hierachter is dat je sneller leert als je ook van anderen leert. Door de beantwoorde vraag van een ander te lezen, ga jij de lesstof ook beter begrijpen. Daar bovenop is verandering gemakkelijker met steun van anderen.

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Je kunt prima alle lessen in je eentje maken, zonder ooit de community te bekijken 🙂

Wanneer je een maandabonnement hebt, is jouw abonnement maandelijks opzegbaar. Wanneer je wilt dat op 8 april jouw abonnement afloopt, dan kan je nog tot 7 april jouw abonnement opzeggen.

Bij een jaarabonnement is dat anders. Wanneer je dan je abonnement opzegt, dan wordt je jaarabonnement niet verlengd. Je hebt dan nog wel het hele jaar toegang. Dus stel dat op 10 november jouw jaarabonnement afloopt en je zegt op 5 juni jouw abonnement op, dan heb je nog steeds tot 10 november toegang.

Dat kan door een mailtje te sturen naar info@mijnmammoet.nl. We stoppen dan jouw lidmaatschap vanaf het moment dat jouw mail is verzonden.

Je kan uiteraard zelf kiezen hoeveel tijd je erin investeert. Ik adviseer om er zeker 2 uur per week mee bezig te zijn. Op die manier blijft dat wat je leert vers en actief. Wanneer het eenmaal wegzakt, dan vraagt het weer tijd om op te starten.

Je kunt al jouw vragen kwijt in onze online leeromgeving. Ik reageer dan zo snel mogelijk op je vraag. In sommige gevallen zijn het andere gebruikers die op je vragen reageren. Zo helpen we elkaar!

Ik mik erop om zoveel mogelijk vragen met alle gebruikers te bespreken. Zo kan er zo efficiënt mogelijk geleerd worden en kunnen de prijzen ook laag blijven. Mocht je toch interesse hebben in persoonlijke begeleiding, dan kan je contact opnemen via info@mijnmammoet.nl.

Ik doe mijn best om de modules voor iedereen toegankelijk te houden. Toch blijft het doorbreken van gewoontes een lastig onderwerp. Met onze visuele methode zorgen we er zo goed mogelijk voor dat de modules voor iedereen geschikt zijn.

Wanneer je een jaarlidmaatschap afrekent, dan wordt jouw maandlidmaatschap automatisch overgezet. Je kunt een lidmaatschap afnemen door naar de homepagina te gaan en daar op “Lid worden?” te klikken.

Je kunt onder “instellingen” jouw account verwijderen. Let op: wanneer je jouw account hebt verwijderd, is nog niet meteen jouw betaalde abonnement stopgezet. Zorg dat je dit ook doet!

Lidmaatschap maandelijks
€7,99 p/m

  • Leer jouw Mammoet aansturen
  • Los jouw uitdagingen op
  • Stel vragen aan gedragsexpert
  • Krijg steun in de community
Lid worden

Lidmaatschap jaarlijks
€67,- p/j

  • Leer jouw Mammoet aansturen
  • Los jouw uitdagingen op
  • Stel vragen aan gedragsexpert
  • Krijg steun in de community
  • 30% korting t.o.v. maandelijks
Lid worden